Campania antiviolență

Poze eveniment destinat elevilor de gimnaziu_2 

Poze eveniment destinat elevilor de gimnaziu 1

Poze Seminar Grupurile Antibullying_

Poze eveniment dedicat elevilor de liceu


 

 

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, în parteneriat cu unitățile de învățământ preuniversitar din județul Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu MAre, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, în perioada 30 ianuarie - 30 aprilie 2023, organizează Campania județeană de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar "Armonie în  școli, siguranță în viață", ediția a II-a.

 

Programul Campaniei județene de prevenire și combatere a violentei în mediul școlar Armonie în școli, siguranță în viață, ediția a II-a, an școlar 2022-2023

 

 

 

 

 

Studiu privind dimensiunea violenței în mediul școlar la nivelul județului Satu Mare

 

Campania ”Armonie în școli, siguranță în viață” are în centrul ei elevii. Însă, pentru ca acestora să le fie bine acasă și la școală, este nevoie ca și noi, adulții, să cunoaștem și să înțelegem cum îi putem crește nonviolenți.

Pentru aceasta, lansăm astăzi ”Minutul de informare” care va alterna cu ”Minutul de consiliere”, ambele fiind destinate părinților și cadrelor didactice.
Sperăm ca prin aceste scurte intervenții să contribuim la îmbunătățirea relațiilor pe care copiii noștri le au cu cei din jur!

minutul 5 de consiliere

minutul de consiliere 5

 Minutul 4 de consiliere

minut de informare 4

275566817_10225992044018180_7564690753486326169_n

 minutul 3 de informareMiinutul 2 de consiliereminut informare 2

minut 1 consiliere

Minutul de informare 1

În perioada februarie – mai 2022, Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, derulează Campania județeană de prevenire și combatere a violenței în mediul școlarArmonie în școli, siguranță în viață”.

Parteneri în această campanie sunt: școlile din județul Satu Mare, Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului  Satu Mare, Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare.

Scopul campaniei este conștientizarea de către elevi a consecințelor negative pe care violența le are în mediul școlar, precum și implicarea acestora alături de cadre didactice și părinți în acțiuni de prevenire și combatere a acestui fenomen.

Invităm elevii, părinții și profesorii să ni se alăture în demersul nostru, deoarece împreună putem să creăm un mediu armonios și sigur în școli!

Programul Campaniei antiviolență Armonie în școli, siguranță în viață!

Proiectul județean_Uși deschise spre școli sigure