Campania OSP

Poze de la Târgul liceelor - Satu Mare

Poze de la Târgul liceelor - Carei

 
Târgul liceelor - activitate de orientare școlară și profesională
???? Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională din Satu Mare, în perioada 4-6 mai 2022, organizează târgul liceelor - o activitate de orientare școlară și profesională destinată elevilor de clasa a VIII-a care facilitează alegerea direcției de studii în anii de liceu în așa fel încât aceasta să fie corelată cu interesele și cu aptitudinile lor.
???? Târgul liceelor face parte din campania de orientare școlară și profesională „Îmi construiesc viitorul”, o campanie pentru elevii din județul Satu Mare, desfășurată în perioada martie-mai 2022.
❕ Târgul liceelor:
✅ miercuri, 4 mai 2022, între orele 10.00-15.00, la Negrești-Oaș (în parcul din fața Primăriei Negrești-Oaș)
✅ joi, 5 mai 2022, între orele 10.00-16.00, la Carei (pe scena în aer liber din centrul orașului Carei)
✅ vineri, 6 mai 2022, între orele 10.00-20.00, la Satu Mare (la Shopping Citty Satu Mare)
????‍????‍???? La târgul liceelor sunt așteptați să participe elevi, părinți, cadre didactice.
  
Turul virtual educațional 2022 - prezentarea ofertei educaționale a unităților de învățământ liceal și profesional din județul Satu Mare

Filme de prezentare a meseriilor cuprinse în oferta de școlarizare a județului Satu Mare, pe anul școlar 2022 - 2023

Ghidul meseriilor

Pentru elevii clasei a VIII-a se apropie momentul absolvirii. El vine însoțit de emoții și frământări legate de drumul pe care îl vor urma. Pentru o alegere potrivită în raport cu așteptările și posibilitățile lor, lansăm „Ghidul meseriilor”, resursă utilă pentru elevi, părinți și cadre didactice. Răsfoindu-l filă cu filă, veți face cunoștință cu varietatea de calificări din oferta educațională a județului Satu Mare, pentru anul școlar 2022-2023.
”Un om informat ia decizii potrivite, este puternic și învingător!”